Mindyoumore

Mindfulness & Yoga

Training: Mindfull opvoeden 

START 29 MEI 9:30-11:00 Online 8x Lessen kosten 450 euro

  

Ervaar  jij ook stress in je gezin? Wil je ook meer in aandacht zijn en oog hebben  voor de belangrijke momenten in jouw gezin? Dan is deze training iets voor jou!

 

In deze 8 weekse training die start 29 mei (online) leer je namelijk om te gaan met je eigen emoties als ouder en de impact van jouw gedrag op jezelf en je gezin. Dit doe je door dit heel bewust   te onderzoeken - met een gezonde dosis (zelf)compassie. Dan zal je merken dat je perspectief verandert en de interactie met je kind verbetert.

Mindful Parenting is een methode die je de kans geeft om onrust in ons dagelijks ritme binnen het gezin te herkennen. Met hele concrete oefeningen en meditaties ga je dagelijks thuis aan de slag om je vermogen te trainen om juist op deze momenten minder vanuit je automatische piloot te reageren. Maar bewust te kiezen voor een manier die wel werkt en de band met je kind juist versterkt.

De training is erkend als jeugdinterventie door het Nederlands Jeugdinstituut ! www.nji.nl Mindful   Ouderschap - Effectieve jeugdinterventies | NJI

Training is online op woensdagochtend van 9:30-11:00 

26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni, 23 juni, 30 juni, 7 juli, 14 juli.

Aanmelden of vragen mail naar info@mindyoumore.nl of 0645728362