Mindyoumore

Praktijk voor Orthopedagogiek en Mindfulness


Training: Mindfull opvoeden (online)

START september  8x 1,5 uur kosten 450 euro

datum: sept/okt(2021) en maart/april (2022)

  

Ervaar  jij ook stress in je gezin? Wil je ook meer in aandacht zijn en oog hebben  voor de belangrijke momenten in jouw gezin? Dan is deze training iets voor jou!

 

In deze 8 weekse training online) leer je namelijk om te gaan met je eigen emoties als ouder en de impact van jouw gedrag op jezelf en je gezin. Dit doe je door je eigen gedachtes en handelen heel bewust  te onderzoeken - met een gezonde dosis (zelf)compassie. Dan zal je merken dat je perspectief verandert en de interactie met je kind verbetert.

Mindful Parenting is een methode die je de kans geeft om onrust in ons dagelijks ritme binnen het gezin te herkennen. Met hele concrete oefeningen en meditaties ga je dagelijks thuis aan de slag om je vermogen te trainen om juist op deze momenten minder vanuit je automatische piloot te reageren. Maar bewust te kiezen voor een manier die wel werkt en de band met je kind juist versterkt.

De training is erkend als jeugdinterventie door het Nederlands Jeugdinstituut ! www.nji.nl Mindful   Ouderschap - Effectieve jeugdinterventies | NJI


Aanmelden of vragen mail naar info@mindyoumore.nl of 0645728362