Mindyoumore

Holistische praktijk voor orthopedagogiek, Mindfulness, Yoga en Reiki.

Wie ik ben:

Als moeder, partner, zus, dochter en vriendin ben ik mezelf vaak tegen gekomen. Hoe doet iedereen het toch dacht ik dan. Iedereen is druk, druk druk en heeft plezier. Ik had maar het gevoel op een rijdende trein te zitten die soms een intercity werd. En toen ik toch echt met een Burn-out geconfronteerd werd was ik er klaar mee. Yoga was de eerste stap die me veel inzichten gaf en aansluitend ondervond ik via meditatie wat ik nodig had. Bewust in aandacht zijn, stilte voelen en ervaren wat mijn lichaam mij aan signalen geeft. Die signalen serieus nemen en hiernaar ook handelen. In mijn werk als orthopedagoog merk ik ook goed wat meditatie en yoga kinderen kan brengen.


Om mezelf verder te ontwikkelen volgde ik hierdoor verschillende opleidingen of cursussen : Hot Yin Yang teacher training, cursus Yoga bij en na Kanker, Mindfulness- Based Stress Reduction (MBSR), MYmind (mindfulnesstraining voor kinderen en ouders met ADHD en ASS), Acceptance and Commitment therapy (ACT), Cognitieve gedragstherapie bij ASS (CGT) en de opleiding tot holistisch therapeut.

 Mijn aanpak bij een behandeling/begeleiding is dan ook een combinatie van wetenschappelijke kennis en inzichten uit de orthopedagogiek en psychologie, energetisch-, intuïtief- en systemisch werk en mijn eigen voelsprieten.